Facebook-f Instagram
Facebook-f Instagram

HALO reality – Prenájom, jednoizbový byt Kremnica, Štefánikovo náme…

  • 550
  • /mes.
  • Typ ponuky: Prenájom
  • Druh: 1 izbový byt
  • Stav: Po rekonštrukcii

Ponúkame na prenájom kompletne novozrekonštruovaný tehlový priestranný slnečný jednoizbový byt s výhľadom, ktorý sa nachádza v historickom centre kráľovského baníckeho mesta Kremnica, priamo na Štefánikovom námestí.
DISPOZÍCIA: Priestranný slnečný byt dispozične pozostáva z nepriechodnej izby, veľkej kuchyne spojenej s obývacou izbou, kúpeľne so sprchovacím kútom spojenej s WC a ďalšej samostatnej miestnosti, kde je práčka a vznikol tam aj ďalší úložný priestor, chodby. K bytu patrí pivnica o rozlohe cca 3,5 m2 v suteréne bytového domu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V kompletne zrekonštruovanom slnečnom priestrannom byte bola vymenená elektrika,nové rozvody vody, nová sanita, nové stierky, nové radiátory, zrekonštruované parkety, nová kuchynská linka, nové zárubne, nové dvere, nový nábytok.
BYTOVÝ DOM: V bytovom dome prebehla rekonštrukcia fasády, nové elektrické osvetlenie v spoločných častiach.
VÝHODY:
- voľný od 1.11.2024
- centrum mesta
- kompletne zrekonštruovaný (ešte nikto tam nebýval)
MESAČNÉ NÁKLADY: 550,- eur/ 1 osoba vrátane energií. Pri prenájme sa platí 1 x mesačný nájom, 1 x vratný depozit a 1 x nevratný depozit.
LOKALITA: Mestský hrad s gotickým kostolom sv. Kataríny je hlavnou dominantou mesta a nachádza sa 30m od ponúkaného bytu. Námestie je ústrednou plochou Kremnice, ponúka množstvo reštaurácií, kaviarní a múzeí. Kremnické gagy, Big Air, alebo jarmok môžete sledovať priamo z okna tohto zaujímavého slnečného bytu.
ID ponuky: ŽH-67747

Vlastnosti

  • Energetický certifikát: B
  • Počet izieb: 1
Vaše údaje zadané do kontaktného formulára budú odoslané konkrétnemu predajcovi a aj spoločnosti ktorá prevádzkuje portál byvajsi.sk. Bližšie informácie k ochrane osobných údajov nájdete tu

Odoslať správu o ponuke

Tento záznam ste už nahlásili

Toto je súkromné a nebude zdieľané s vlastníkom.

Schôdzky

 

 / 

Prihlásiť sa

Poslať správu

Moje obľúbené

Žiadosť

Nárokovať obchod

Zdielať