Facebook-f Instagram
Facebook-f Instagram

Veľký 3-izbový byt v obľúbenej lokalite – Martin, Záturčie

  • 127 900
  • Typ ponuky: Predaj
  • Druh: 3 izbový byt
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia
  • Úžitková plocha: 72 m²

REALITY IQ ponúka na predaj veľký 3-izbový byt v obľúbenej a tichej lokalite Martin – Záturčie na ulici P. V. Rovnianka, ktorá ponúka pokojné bývanie s krásnym výhľadom na prírodu. Byt má obytnú plochu 72,5 m² a s loggiou o výmere 3,5 m² a pivnicou 2 m² má celkovú výmeru 78 m².
Byt prešiel rekonštrukciou, vrátane kuchynskej linky, plastových okien, vstavaných skríň v spálni a vstupnej chodbe, interiérových a bezpečnostných vchodových dverí a laminátových podláh. V bytovom dome bol vymenený výťah.
Dispozične byt ponúka vstupnú chodbu, prechodnú obývaciu izbu, dve spálne, kuchyňu, samostatné WC a kúpeľňu s vaňou. Orientácia na západ a sever poskytuje dostatok svetla a krásny výhľad na okolitú prírodu.
Mesačné náklady sú nízke – len 175 € na správu bytu pre 3 osoby plus energie. Byt je pripravený na okamžité nasťahovanie a je vhodný pre rodiny aj jednotlivcov, ktorí ocenia kľudné bývanie v príjemnom prostredí.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli nehnuteľnosť pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0917 880 191 alebo e-mailovej adrese msmicek@realityiq.sk

Vlastnosti

  • Loggia: Áno
  • Počet kúpeľní: 1
Vaše údaje zadané do kontaktného formulára budú odoslané konkrétnemu predajcovi a aj spoločnosti ktorá prevádzkuje portál byvajsi.sk. Bližšie informácie k ochrane osobných údajov nájdete tu

Odoslať správu o ponuke

Tento záznam ste už nahlásili

Toto je súkromné a nebude zdieľané s vlastníkom.

Schôdzky

 

 / 

Prihlásiť sa

Poslať správu

Moje obľúbené

Žiadosť

Nárokovať obchod

Zdielať